Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
Tuesday, February 20, 2018

Welkom bij De Kok Veilingen

De Kok Veilingen is een doeltreffend online veilinghuis en brengt enkel in opdracht van derden roerende zaken ter veiling. Opdrachtgevers zijn onder andere curatoren, banken, leasemaatschappijen, het bedrijfsleven en particulieren. Denk hierbij aan faillissementen, overtollige (bedrijfs-)voorraden, verkoop door pandhouders en bedrijfsbeëindiging, etc.

Bent u geïnteresseerd om een veiling te laten organiseren neemt u dan contact op voor meer informatie. Wilt u vooraf weten wat uw inventaris of goederen mogelijk kunnen opbrengen dan kunt u deze voordelig laten taxeren. Voor meer informatie over taxaties bezoekt u de website van Taxatiebureau De Kok ITEB op www.dekokiteb.nl.

Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
Lopende veilingen
> Faillissementsveiling ORYX Support B.V.
> Veiling informatie   > Kavel categorieen   > Kavellijst   > Combinatie kavels
Openbare online faillissementsveiling i.o.v. curator mr. L. Kuiper van Beks & Beks Advocaten te Hilversum

Geveild wordt de inventaris van adviesbureau en projectondersteuning 'ORYX Support B.V.' en ‘ORYX Projectondersteuning B.V.’, beiden gevestigd te Hilversum.

- Naast enkele individuele kavels wordt de inventaris tot slot ook integraal in 1 koop in een combinatiekavel aangeboden!

* Aanvullende voorwaarde: Indien u koper bent van de integrale combinatiekavel kunt u buiten de geplande afhaaldag in nader overleg de goederen op een andere dag afhalen.
Sluiting:

22-2-2018

Vanaf:

19:00

 
Kavels:

16

 
Aankomende veilingen
Er zijn op dit moment geen veilingen gepland.
Gesloten veilingen