Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
Monday, October 3, 2022

Welkom bij De Kok Veilingen

De Kok Veilingen is een doeltreffend online veilinghuis en brengt enkel in opdracht van derden roerende zaken ter veiling. Opdrachtgevers zijn onder andere curatoren, banken, leasemaatschappijen, het bedrijfsleven en particulieren. Denk hierbij aan faillissementen, overtollige (bedrijfs-)voorraden, verkoop door pandhouders en bedrijfsbeëindiging, etc.

Bent u geïnteresseerd om een veiling te laten organiseren neemt u dan contact op voor meer informatie. Wilt u vooraf weten wat uw inventaris of goederen mogelijk kunnen opbrengen dan kunt u deze voordelig laten taxeren. Voor meer informatie over taxaties bezoekt u de website van Taxatiebureau De Kok ITEB op www.dekokiteb.nl.

Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
Lopende veilingen
Er zijn op dit moment geen lopende veilingen.
Aankomende veilingen
Er zijn op dit moment geen veilingen gepland.
Gesloten veilingen
> Openbare online veiling Ferrari 360 Spider F1
> Veiling informatie   > Kavel categorieen   > Kavellijst   > Combinatie kavels
promo1 promo2 promo3 promo4

Ten verzoeke van onze opdrachtgever wordt per openbare online veiling bij opbod een Ferrari 360 Spider F1 geveild.

Na een biedingsperiode van 13 dagen zal de toewijzing aan de hoogste bieder plaatsvinden op basis van gunning door onze opdrachtgever.

Het betreft hier een Ferrari 360 Spider F1 van het bouwjaar 2002. Deze Ferrari is op 10 juli 2002 nieuw gekocht in België en heeft daarna nog 1 eigenaar gehad. Totaal staat er slechts een kilometerstand van 10.122 kilometers op de teller en is de Ferrari toe aan zijn allereerste officiële fabrieksbeurt volgens het onderhoudsboekje.

Onder ‘Veiling informatie’ en het kopje ‘Toelichting’ vindt u meer informatie en een kort filmpje over deze Ferrari.
> Faillissementsveiling ICT- en overige apparatuur en inventaris (Hilversum)
> Veiling informatie   > Kavel categorieen   > Kavellijst   > Combinatie kavels
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van diverse ICT- en overige apparatuur en inventaris in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. P.P.A-H. van den Heuvel van Thuis Partners Advocaten, gevestigd te Heerlen, in zijn hoedanigheid van curator in de faillissementen van Nieuw Werk B.V. en een natuurlijk persoon, alsmede in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. R. Lemmens van Thuis Partners Advocaten, gevestigd te Heerlen, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Laura Metaal Eygelshoven B.V. en in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. T.J. Punt-Hauer van TP Advocatuur, gevestigd te Utrecht, in haar hoedanigheid van curator in het faillissement van BICOPA Kinderdagverblijf B.V..

In deze faillissementsveiling wordt geveild diverse smartphones, tablets, laptops, lcd-monitoren, lcd-televisies, witgoed, meubilair, etc., betreffende onder meer:

* SAMSUNG Galaxy smartphones, tablets en draadloze laders * APPLE iPhones en iMac * LENOVO, ASUS, ACER etc. laptops, o.m. ROG STRIX, ThinkPad etc. * SAMSUNG 49” Curved en 55” lcd-televisies * LOGITECH draadloze desktopsets * BOSCH vaatwasser en PROLINE koelkast * BROTHER en HP multifunctionele kleuren printers * YEALINK vaste en draadloze IP telefoontoestellen * S.T. DUPONT Ligne 2 Black Gold exclusieve aansteker in bewaardoos * suedine verrijdbare eetkamerfauteuils * meetgereedschappen w.o. rolmaten en paneeldiktemeter * SAFESCAN valsgelddetector en Bill Counter geldtelapparaat * Android TV-boxen * en overige inventaris

> Faillissementsveiling ComfortLand B.V. te Bussum
> Veiling informatie   > Kavel categorieen   > Kavellijst   > Combinatie kavels
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een winkel voor zorg, herstel en comfort in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. H.C. Vroege van Beks & Beks Advocaten, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van ComfortLand B.V., gevestigd aan Nieuwe Brink 133, 1404 KA te Bussum.

In deze faillissementsveiling wordt geveild de gehele winkelinventaris en restant voorraden etc., betreffende onder meer:

* TOPRO, REHASENSE, TRUST CARE rollatoren * rolstoel * NRGbike loopfiets * boodschappentrolleys * zorghulpartikelen etc. * LENOVO tablet * SMEG vrijstaande retro koelkast * HP multifunctionele kleuren laserprinter * verkoopbalie * showroom displaybakken * hanglampen * legstellingen, grootvakstelling en overige inventaris