Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
dinsdag 22 juni 2021

Faillissementsveiling John Edward te Rotterdam (A)
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een herenmodezaak in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. M.S. Breeman van Houthoff, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Michael Pelger Menswear Stores B.V. h.o.d.n. John Edward, gevestigd aan Korte Hoogstraat 19-21 te Rotterdam.

In deze tweede (A) veiling wordt geveild de winkelinventaris en -verlichting, computer- en kassa-apparatuur, meubilair, etc., betreffende onder meer:

* LED winkelverlichting * winkelinrichting, paskamerinrichting en rekken, alsmede stalen magazijn hanginrichting, legstellingen, etc. * LSA warme luchtgordijn, REMEHA CV-ketel, etc. * luxe heren etalagepoppen, staand en zittend * computer- en kassa-apparatuur * BOSCH espressomachine * partijen kledinghangers * passpiegels * FALCONEYES fotoflitslampen, statieven, rolachterwand, etc. * plant- en ruimtedecoraties * SISSY-BOY HOMELAND zitbank, tafels en overige inventaris

(n.b. De kavels herenmode worden in de eerste separate veiling aangeboden, welke sluit op dinsdag 2 maart 2021 vanaf 18:00 uur)
Kijkdagen
Let op! Indien u van een kijkdag gebruik wilt maken, dan dient u zich uiterlijk 1 werkdag (=24 uur) vooraf per email via info@dekokveilingen.nl aan te melden voor de betreffende kijkdag!

Dinsdag 23 februari 2021 van 10:00 tot 12:00 uur CET
en
Dinsdag 2 maart 2021 van 14:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Korte Hoogstraat 19-21, 3011 GK te Rotterdam (Nederland)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 5 maart 2021 van 10:00 tot 15:00 uur CET

Adres: Korte Hoogstraat 19-21, 3011 GK te Rotterdam (Nederland)

Let op! Enkele kavels kunnen enkel en uitsluitend op afspraak worden verwijderd en opgehaald. Dit staat vermeld in de omschrijving van het betreffende kavel.

Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl