Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
donderdag 23 november 2017

GRM Print Baarn B.V. h.o.d.n. Beeld & Visie
Overzicht
Faillissementsveiling in opdracht van curator mr. M.J. Roest Crollius van Beks & Beks Advocaten, betreffende de bedrijfsinventaris en goederen van digitaal grafisch productiebedrijf 'GRM Print Baarn B.V.' en handelend onder de naam ‘Beeld & Visie’ te Baarn, met onder andere:

* 60” grootformaat printers ‘HP’ Designjet L25500 en Z6200 PHOTO * rollamineermachines ‘GMP’ Excelam PLUS1080RMS en 1100SWING, ‘FOLIANT’-Gemini 400, etc. * bindmachines ‘FASTBIND’-Elite XT, Casematic H46 Pro, ‘C.P. Bourg’-3001, etc. * diverse afwerkingsmachines, w.o. ‘NAGEL’-SP Plus, Foldnak 100, Trimmer 100, AUTO-RILLNAK, Citoborma 290 en 490, ‘RENZ’-bindmachines, snijmachines ‘IDEAL’, ‘EBA’-551 LT, etc. * ‘APPLE’-Mac Pro computers, ‘HP’-Elite computers, laptops, printers, etc. en overige bedrijfsinventaris etc. etc., alsmede enige bedrijfsinventaris uit overige faillissementen, w.o. ‘APPLE’-iPhone 6 64GB en diverse computerapparatuur
Kijkdagen
Zaterdag 30 september 2017 van 11:00 tot 16:00 uur CET
en
Vrijdag 6 oktober 2017 van 13:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Tolweg 3, 3741 LM te Baarn


Toon en plan route
Ophaaldagen
Woensdag 11 oktober 2017 van 10:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Tolweg 3, 3741 LM te Baarn

Eerder afhalen van de aan u gegunde en verkochte kavel(s) is mogelijk en vindt in nader overleg plaats. Neem hiervoor per e-mail contact op: info@dekokveilingen.nl


Toon en plan route
Toelichting
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.


Kavels laten bezorgen? Mocht u zelf niet op de afhaaldag uw kavels kunnen afhalen?
Voor het bezorgen van de door u aangekochte kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner GDS Transport www.gdstransport.nl. (Klik voor link naar de website)


Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN B.V.
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl