Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
donderdag 26 april 2018

Faillissementsveiling Restaurant Baltimore B.V. te Almere
Overzicht
Baltimore 1 Baltimore 2 Baltimore 3 Baltimore 4

Openbare online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. L. Kuiper van Beks & Beks Advocaten te Hilversum.

Geveild wordt de inventaris van horecabedrijf 'Restaurant Baltimore B.V.', gevestigd te Almere, betreffende onder andere:

* het terrasmeubilair, met loungebanken, tafels en stoelen * terrasschermen * menukaartkasten * stoepborden en spanframes, etc. * alarminstallatie met centrale, codeunit, etc. * camerabeveiliginginstallatie met recorder TRUVISION, dome-camera’s, LCD-schermen, etc. * horecameubilair, treinzitbanken, barstoelen, etc. * verlichting, hanglampen, LED-pinspots, etc. * kassacomputer, met pinautomaten, etc. * horecabestek, servies, tafelgarnituren, etc. * koffiemachines PAVONI, RENEKA, met bonenmalers LA SAN MARCO, CASADIO * truss PROLYTE, lichteffecten o.a. HQ POWER, LED-bars SHOWTEC, etc. * luidsprekers * kunst- en kerstplantdecoraties * de modulaire Flexbar GAMKO koelbuffetten, koelwerkbanken en vrieskasten MAXXFROST, FRIULINOX, etc. * de kook- en overige keukenapparatuur * doorschuifvaatwasinstallatie HOBART * LCD-televisies en –schermen * computerapparatuur, laptop en overige inventaris, etc.
Kijkdagen
1e Kijkdag:
Maandag 16 april 2018 van 10:00 tot 13:00 uur CET
en

2e Kijkdag:
Donderdag 19 april 2018 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Baltimoreplein 106, 1334 KA te Almere (Nederland)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Maandag 23 april 2018 van 09:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Baltimoreplein 106, 1334 KA te Almere (Nederland)

* Bent u ook koper van kavels in de gelieerde faillissementsveiling van Eetcafé Mokum B.V., dan kunt u van de afhaaldag in die veiling gebruik maken en wel op Dinsdag 24 april 2018 van 09:00 tot 16:00 uur CET. Uw betaling dient wel uiterlijk Maandag 23 april 2018 te zijn voldaan.

Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdagen gebruik te maken!

Let op!Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads