Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
donderdag 26 april 2018

Faillissementsveiling Eetcafé Mokum B.V. te Almere
Overzicht
Mokum 1 Mokum 2 Mokum 3 Mokum 4

Openbare online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. L. Kuiper van Beks & Beks Advocaten te Hilversum.

Geveild wordt de inventaris van horecabedrijf 'Eetcafé Mokum B.V.', gevestigd te Almere, betreffende onder andere:

* het terrasmeubilair * stoepborden en spanframes, etc. * camerabeveiligingsinstallatie met netwerkrecorder TRUVISION, dome- en bulletcamera’s, etc. * horecameubilair, barstoelen, etc. * originele ‘Saxofoon’-biertapzuil * verlichting, tuinlantaarns, etc. * kassacomputer, mobiele pinautomaat * horecabestek, servies, tafelgarnituren, etc. * koffiebonenmalers LA SAN MARCO * truss MILOS, lichteffecten o.a. HQ POWER, MARTIN, LED-bars SHOWTEC, etc. * kunst- en ruimtedecoraties, AJAX fanitems, etc. * (flessen-) koelingen GAMKO, koelwerkbanken en vrieskasten LIEBHERR, MASINOX, INOMAK, POLAR, etc. * de kook- en overige keukenapparatuur * doorschuifvaatwasinstallatie MACH en overige inventaris, etc.
Kijkdagen
1e Kijkdag:
Maandag 16 april 2018 van 14:00 tot 16:00 uur CET
en

2e Kijkdag:
Donderdag 19 april 2018 van 13:00 tot 14:00 uur CET

Adres: Baltimoreplein 7, 1334 KA te Almere (Nederland)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Dinsdag 24 april 2018 van 09:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Baltimoreplein 7, 1334 KA te Almere (Nederland)

* Bent u ook koper van kavels in de gelieerde faillissementsveiling van Restaurant Baltimore B.V., dan kunt u van deze afhaaldag gebruik maken om uw kavels bij Restaurant Baltimore te verwijderen. Uw betaling dient dan wel uiterlijk Maandag 23 april 2018 te zijn voldaan.

Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdagen gebruik te maken!

Let op!Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads