Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
maandag 16 september 2019

Openbare veiling Polyester Productiebedrijf te Emmeloord
Overzicht
F193348_1 F193348_2 F193348_3 F193348_4
F193348_5 F193348_6 F193348_7 F193348_8

Openbare online veiling van een polyester productiebedrijf te Emmeloord wegens beƫindiging activiteiten en tevens wegens het faillissement van Deen Polyester B.V..

In opdracht van belanghebbende wordt inventaris van een productie- en opslaglocatie geveild, betreffende onder andere:

* MVP (Magnum Venus Products) polyester (glashars) spuitmachines, gelcoating, etc. * Stober en overige hars-/gel-mixmachines * diverse pompen, aandrijfmotoren en overige machine-onderdelen * Nilfisk - Nedermann industriestofzuigers, mot-, dampenafzuiging, etc. * diverse tafelwagens, mallenwagens, etc. * Rupes stofafzuigunits * Schmalz vacuĆ¼mheffers * compressor met luchtkoeler, luchtketel, toebehoren, etc. * Indapp brandwerende 32x30 safetainer * heftafels * Bergmann PS 8100 afvalverdichters * Vremac mal-/portaalpersen * carrousel frees-/zaag-afwerkingsmachines * Indapp kantelcontainers * Denios polysafe en overige lekbakken * Beka-Mak bandzaagmachine * diverse lasapparatuur en toebehoren * Microdol A325 Talk verdikkingsmiddel * glasvezel op rol voorraad * emballagematerialen * stellingmateriaal * diverse palletwagens, ladders, trappen en overige inventaris, etc.
Kijkdagen
Dinsdag 30 april 2019 van 10:00 tot 15:00 uur CET
en
Dinsdag 7 mei 2019 van 13:00 tot 15:00 uur CET

Adres: Fabrieksweg 12, 8304 AT te Emmeloord (Nederland)

(Kavels 1 tot en met 10 bevinden zich op een beveiligd terrein aan Havenstraat 26 te Emmeloord. Bezichtiging van deze kavels tijdens de kijkdagen geschiedt enkel op afspraak!)
Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 10 mei 2019 van 10:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Fabrieksweg 12, 8304 AT te Emmeloord (Nederland)

(Kavels 1 tot en met 10 bevinden zich op een beveiligd terrein aan Havenstraat 26 te Emmeloord. Ophalen van deze kavels tijdens de ophaaldag geschiedt enkel op afspraak!)

Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdagen gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl