Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
vrijdag 18 oktober 2019

Faillissementsveiling Blue Carpet Group B.V. te Hilversum
Overzicht
F193351_1 F193351_2 F193351_3 F193351_4
F193351_5 F193351_6 F193351_7 F193351_8

Openbare online faillissementsveiling in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. L. Kuiper van Beks & Beks Advocaten te Hilversum, in haar hoedanigheid van curator in het faillissement van Blue Carpet Group B.V..

Geveild wordt de inventaris van software-ontwikkelingsbedrijf ‘Blue Carpet Group B.V.', gevestigd te Hilversum, betreffende onder andere:

* diverse laptops ACER, HP, LENOVO en ASUS Core i3/i5/i7, 22” en 24” LCD-monitoren op enkele en dubbele NEWSTAR bureausteunen, desktopsets, HP microserver, etc. * 40” en 55” LCD-televisies * CANON multifunctionele kleurenlaserprinters * NESPRESSO Gemini CS220 professional koffiemachine * BEKO Side-By-Side koel-/vriescombinatie, vaatwasser en overige keukenapparatuur, etc. * Moooi V.I.P. design fauteuils * witte zit/sta kantoortafels, verrijdbare tafels, bureaustoelen, zadelzitkrukken, etc. * relaxfauteuils, zitkubussen, (hoge) eettafels, chroomstalen barkrukken en overige inventaris, etc.
Kijkdagen
Zaterdag 15 juni 2019 van 10:00 tot 13:00 uur CET
en
Donderdag 20 juni 2019 van 17:00 tot 18:00 uur CET

Adres: ’s-Gravelandseweg 23, 1211 BN te Hilversum (Nederland)
(Parkeren kan achter het gebouw, aanbellen bij slagboom, max. 6 auto’s)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Maandag 24 juni 2019 van 15:00 tot 19:00 uur CET

Adres: ’s-Gravelandseweg 23, 1211 BN te Hilversum (Nederland)
(Parkeren kan achter het gebouw, aanbellen bij slagboom, max. 6 auto’s)

Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdagen gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl