Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
maandag 16 september 2019

Faillissementsveiling Vego Bergen op Zoom B.V.
Overzicht
F193357_1 F193357_2 F193357_3 F193357_4
F193357_5 F193357_6 F193357_7 F193357_8

Openbare online faillissementsveiling in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. F.T. Hiemstra van Van Boven Advocaten te Middelburg, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Vego Bergen op Zoom B.V..

Geveild wordt de inventaris van fotowinkel Vego Bergen op Zoom B.V., betreffende onder andere:

* de volledige showroominventaris, beveiligde etalagevitrines met elektrische rolluiken, winkelbalie, etc. * LG LCD-televisie * kassa- en overige computer-apparatuur, scanner, laser- en inkjetprinters, etc. * EPSON SureLab D700 fotoprinters * MITSUBISHI Click pasfoto printsysteem * CANON EOS 450D en 10D digitale fotocamera’s * KODAK Kiosk Consoles, met KODAK DL2100 Duplex Printer * rolsnij- en overige papierbewerkingsmachines * NORITSU QSR-V30 filmontwikkelmachine * diverse vintage camera toebehoren, POLAROID MP-3 Land Camera * verpakkingsmaterialen en overige inventaris, etc.
Kijkdagen
Zaterdag 27 juli 2019 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Van der Rijtstraat 1, 4611 PN te Bergen op Zoom (Nederland)

(Parkeren kunt u het beste op het Pastoor Joorenplein)
Toon en plan route
Ophaaldagen
Maandag 5 augustus 2019 van 09:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Van der Rijtstraat 1, 4611 PN te Bergen op Zoom (Nederland)

(Parkeren kunt u het beste op het Pastoor Joorenplein)
Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdagen gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads