Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
donderdag 1 oktober 2020

Faillissementsveiling Phoenix Interieur B.V. h.o.d.n. Armadio te Amsterdam
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling ten verzoeke van de weledelgestrenge vrouwe mr. M.E.M. Wiebe van De Vos & Partners Advocaten te Amsterdam, in haar hoedanigheid van curator.

Geveild wordt de inventaris van speciaalzaak voor luxueuze inbouwkasten 'Phoenix Interieur B.V. h.o.d.n. Armadio' (CABINET Inbouwkasten), gevestigd te Amsterdam, betreffende onder andere:

* alle in de showroom aanwezige luxueuze inbouwkasten, scheidingsdeuren of inloopkasten * diverse verlichting en meubilair * computerapparatuur * decoratieve schouw, diverse decoratiematerialen en overige aanwezige inventaris
Kijkdagen
Vrijdag 21 augustus 2020 van 09:00 tot 11:00 uur CET
en
Maandag 7 september 2020 van 15:00 tot 17:00 uur CET

Adres: Churchill-laan 87-A, 1078 DJ te Amsterdam (Nederland)
* Let op! Betaald parkeren!.

Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 11 september 2020 van 09:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Churchill-laan 87-A, 1078 DJ te Amsterdam (Nederland)
* Let op! Betaald parkeren!.

Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads