Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
vrijdag 4 december 2020

Faillissementsveiling Matt & Messy B.V. h.o.d.n. Haarsalon Frizz te Arnhem
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling ten verzoeke van de weledelgestrenge heer mr. H.J.D. ter Waarbeek van Wiggers Faber Advocaten | Belastingkundigen te Zevenaar, in zijn hoedanigheid van curator.

Geveild wordt de inventaris van haarsalon ‘Matt & Messy B.V.’ h.o.d.n. Haarsalon Frizz, betreffende onder andere:

* haarsalon inrichting, w.o. wandmeubels, spiegels, baliemeubel, etc. * XAFI design kappersstoelen * EFALOCK kapperstrolleys * pinautomaat, computer met lcd-monitor en overige elektronica * LED panelen en overige verlichting * BOSCH wasdroger en Samsung wasmachine * ELDOM warmwaterboiler * BABYLISS, WAHL, PANASONIC en MOSER trimmers, tondeuzes en overige haarverzorgingapparatuur * taboerets en zadelzit werkstoelen * L’ANZA en TAILOR’S etc. voorraad haarverzorgingsproducten * divers meubilair, decoraties, gereedschappen en overige inventaris
Kijkdagen
Woensdag 18 november 2020 van 09:00 tot 11:00 uur CET

Adres: Looierstraat 32, 6811 AX te Arnhem (Nederland)

(Oprijden centrumgebied kan via Jansbinnensingel/Telefoonstraat en tot uiterlijk 11.00 uur)
Toon en plan route
Ophaaldagen
Zaterdag 28 november 2020 van 09:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Looierstraat 32, 6811 AX te Arnhem (Nederland)

(Oprijden centrumgebied kan via Jansbinnensingel/Telefoonstraat en tot uiterlijk 11.00 uur)
Toon en plan route
Toelichting
Veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van de kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl .

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads