Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
dinsdag 5 december 2023

Faillissementsveiling AsianBite fusion restaurant B.V. (2)
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Naveiling van de gehouden openbare online faillissementsveiling van een restaurantbedrijf in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. R.W.J.M. Schuurman van JPR Advocaten, gevestigd te Doetinchem, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van AsianBite fusion restaurant B.V., gevestigd aan Rozengaardseweg 3 7001 DN te Doetinchem.

In deze faillissements naveiling wordt bij opbod geveild, in separate kavels en een gehele eindcombinatie, de nog aanwezige restaurantinventaris, koelcel, koelingen, verlichting, etc., betreffende onder meer:

* kroonluchter verlichtingsarmaturen * restaurantmeubilair, treinzitbanken, eetkamerstoelen, carrousel-buffettafel, etc. * aziatische decoraties, beelden en meubels * HOSHIZAKI, SERRCO en LIEBHERR koelingen * diverse wokbranders, keuken bonprinters, etc. * bewakingscamera’s * audio-apparatuur en luidsprekers * ISOFROST koelcel met Rivacold installatie * diverse overige inventaris

Let op! In deze naveiling is het middels de gehele eindcombinatie mogelijk om ineens op alle aangeboden kavels, zijnde de gehele resterende inventaris, te bieden.
Kijkdagen
Uitsluitend na aanmelding en bij voldoende gegadigden:

Zaterdag 23 september 2023 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Rozengaardseweg 3 7001 DN te Doetinchem (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 29 september 2023 van 10:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Rozengaardseweg 3 7001 DN te Doetinchem (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads