Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zaterdag 15 juni 2024

Faillissementsveiling Opleidingscentrum Noord Nederland te Aalsmeer
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een opleidingsbedrijf in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. Z. Korkmaz van Houthoff, gevestigd te Amsterdam, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Opleidingscentrum Noord Nederland voor logistiek en verkeer B.V., gevestigd aan Turfstekerstraat 63, 1431 GD te Aalsmeer.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild de gehele inventaris, betreffende onder meer:

* SMART Board Interactive Display touchscreen lcd-beeldschermen * APPLE iMac, MacBook Air, iPhone apparatuur * kantoorinventaris met 4-werkplek bureau en akoestische tussenschotten, etc. * Horeca-apparatuur, w.o. Hendi en Catertech friteuses, RATIONAL combi stoomoven met onderrek, GRAM koelkasten en vrieskasten, MEIKO DV 80 T doorschuifvaatwasinstallatie, condenskap, afzuigkap, etc. * groot aantal kantoor- en school-/leerlingtafels met stapelstoelen, etc. * terrasmeubilair, verlichte bloempotten en diverse overige inventaris
Kijkdagen
Vrijdag 1 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Turfstekerstraat 63, 1431 GD te Aalsmeer (Nederland)

(Let op! Alle kavels bevinden zich op de tweede verdieping van het gebouw. Er is een lift en ruime trapgang.)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 8 maart 2024 van 10:00 tot 14:00 uur CET

Adres: Turfstekerstraat 63, 1431 GD te Aalsmeer (Nederland)

(Let op! Alle kavels bevinden zich op de tweede verdieping van het gebouw. Er is een lift en ruime trapgang.)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels verzoeken wij u contact op te nemen met een transporteur naar eigen keuze of met onze transportpartner

GDS Transport (Global Different Service B.V.) - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu
Logo GDS Transport


Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads