Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zaterdag 16 oktober 2021

Faillissementsveiling Elbertsen Daktechniek te Lobith
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een dakdekkersbedrijf in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. H.J.D. ter Waarbeek van Wiggers Ross advocaten - belastingkundigen, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Mike Elbertsen h.o.d.n. Elbertsen Daktechniek, gevestigd aan Industrieweg 1B, 6915 SH te Lobith.

In deze faillissementsveiling wordt geveild de gehele bedrijfsinventaris, voorraden en voertuigen, betreffende onder meer:

* RENAULT Trafic bedrijfsauto * SUZUKI SX4 personenauto * LA SOURIS Vespelini snorscooter * HENRA tandemas aanhanger met huif * diverse elektrische en accu gereedschappen (Milwaukee, Bosch, etc.), gasflessen met branders, LEISTER Triac heteluchtpistolen, etc. * voorraden PIR/EPS/MWR isolatiematerialen, bitumen en pvc rollen dakbanen, dakshingles, etc. * voorraden bevestigingsmaterialen, w.o. isolatiepluggen en -schroeven, drukverdeelplaten, etc. * ACER laptop, OPPO smartphones * nat-/droogzuiger en overige inventaris

** UPDATE ** Kavels 103 tot en met 107, alsmede kavel 114 zullen op de afhaaldag 3 september op de begane grond zijn geplaatst!

Kijkdagen
Let op! Indien u van een kijkdag gebruik wilt maken, dan dient u zich uiterlijk 1 werkdag (=24 uur) vooraf per email via info@dekokveilingen.nl aan te melden voor de betreffende kijkdag!

Maandag 23 augustus 2021 van 10:00 tot 12:00 uur CET
en
Dinsdag 31 augustus 2021 van 14:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Industrieweg 1B, 6915 SH te Lobith (Nederland)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 3 september 2021 van 09:00 tot 15:00 uur CET

Adres: Industrieweg 1B, 6915 SH te Lobith (Nederland)

Let op! Er is géén heftruck aanwezig op de afhaallocatie.

Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport | Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl