Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zondag 27 november 2022

Openbare online veiling Ferrari 360 Spider F1
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Ten verzoeke van onze opdrachtgever wordt per openbare online veiling bij opbod een Ferrari 360 Spider F1 geveild.

Na een biedingsperiode van 13 dagen zal de toewijzing aan de hoogste bieder plaatsvinden op basis van gunning door onze opdrachtgever.

Het betreft hier een Ferrari 360 Spider F1 van het bouwjaar 2002. Deze Ferrari is op 10 juli 2002 nieuw gekocht in België en heeft daarna nog 1 eigenaar gehad. Totaal staat er slechts een kilometerstand van 10.122 kilometers op de teller en is de Ferrari toe aan zijn allereerste officiële fabrieksbeurt volgens het onderhoudsboekje.

Onder ‘Veiling informatie’ en het kopje ‘Toelichting’ vindt u meer informatie en een kort filmpje over deze Ferrari.
Kijkdagen
Let op! Indien u het voertuig wilt bezichtigen, dan dient u zich vooraf per email via info@dekokveilingen.nl aan te melden. Tevens dient u zich verplicht te legitimeren.

Bezichtiging van het voertuig vindt uitsluitend plaats op afspraak en na verplichte legitimatie. Er kan vanaf vrijdag 15 juli 2022 tot en met donderdag 28 juli 2022 een afspraak worden gemaakt tussen de tijden 10:00 uur en 16:00 uur

Adres: Het adres van bezichtiging is in de omgeving van Vlissingen (Nederland) en wordt u na uw aanmelding en legitimatie kenbaar gemaakt.

Toon en plan route
Ophaaldagen
Afhalen van het voertuig kan, na toewijzing op basis van gunning, ná 7 dagen na sluiting van de online veiling en enkel op afspraak. Echter dient het voertuig uiterlijk binnen 14 dagen na toewijzing op basis van gunning te worden afgehaald.

Adres: Het afhaaladres is in de omgeving van Vlissingen (Nederland) en wordt bekend gemaakt middels de veilingfactuur


Toon en plan route
Toelichting

Korte video met demonstratie lopende motor etc.:Belangrijkste details kavel:

- Merk: Ferrari
- Model: 360
- Uitvoering: Spider F1
- Kleur: Rood
- Bouwjaar: 2002
- Kenteken: geen (Belgisch voertuig)
- Kilometerstand: 10122 kilometer (afgelezen)
- BTW verrekenbaar: Nee
- Brandstof: Benzine
- Carrosserievorm: Cabriolet
- Transmissietype: Semi-automaat (Ferrari F1 transmissie)
- Datum eerste toelating: 10 juli 2002
- Overige details: Elektrisch bedienbare stoelen, volautomatische airco, zwarte extra automatten, startonderbreking met afstandsbediening (2x), 2 sleutels aanwezig.
- Inclusief originele Ferrari afdekhoes.
- Zichtbare schade’s: De voorbumper heeft licht steenslagschade; Er is een extra kunststof bodemplaat voorzijde bij het voertuig. Voorts heeft het voertuig normale gebruikssporen naar ouderdom en kilometerstand.
- Het betreft een origineel Belgisch voertuig, alle papieren zijn aanwezig, inclusief onderhoudsboek (ongestempeld wegens nog uit te voeren eerste onderhoudsbeurt 10000km.).
- Bij het kavel staan in totaal 66 foto’s van het voertuig.

Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Toewijzing op basis van gunning
Let op! Onze opdrachtgever behoudt zicht het recht van gunning. Na sluiting van de veiling zal het hoogste bod in overweging worden genomen. Binnen 7 dagen wordt er bericht over de gunning. Onze opdrachtgever behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden af te zien van gunning.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Kavelpagina’s en kavellijsten worden niet automatisch ververst. U dient regelmatig zelf de pagina te verversen om nieuw binnengekomen biedingen te zien en of u bent overboden.

Bezorging van uw kavel(s)
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavel(s) kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl