Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zondag 27 november 2022

Gecombineerde Faillissementsveiling ICT-apparatuur en overige inventaris (Hilversum)
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Ten verzoeke van curatoren in diverse faillissementen worden middels deze openbare online faillissementsveiling diverse ICT-apparatuur en overige inventaris bij opbod geveild.

In deze faillissementsveiling worden onder meer geveild diverse laptops, tablets, smartphones, lcd-monitoren, benzine en elektrische gereedschappen, etc., betreffende onder meer:

* APPLE MacBook Pro laptops, iPhone smartphones en iPad Air tablets * SAMSUNG Galaxy smartphones * LENOVO en DELL laptops, o.m. ThinkPad, XPS 15, etc. * HILTI SDS boor-/sloophamer * PARTNER K1200-II benzine slijp-/zaagmachine * diverse IT-apparatuur, w.o. firewalls, modems, access points, etc. en overige inventaris

Kijkdagen
Let op! Indien u van een kijkdag(en) gebruik wilt maken, dan dient u zich uiterlijk 1 werkdag (=24 uur) vooraf per email via info@dekokveilingen.nl aan te melden voor de betreffende kijkdag!

Zaterdag 5 november 2022 van 09:00 tot 11:00 uur CET
en
Woensdag 9 november 2022 van 15:00 tot 17:00 uur CET

Adres: Ambrosiushof 61, 1216 MN te Hilversum (Nederland)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Zaterdag 12 november 2022 van 09:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Ambrosiushof 61, 1216 MN te Hilversum (Nederland)

Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Kavelpagina’s en kavellijsten worden niet automatisch ververst. U dient regelmatig zelf de pagina te verversen om nieuw binnengekomen biedingen te zien en of u bent overboden.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport www.gdstransport.nl Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl