Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
donderdag 23 maart 2023

Herveiling Robex dieseltank faillissement Transport Vossink B.V.
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

In opdracht van de weledelgestrenge heer mr. H.C. Vroege van Beks & Beks Advocaten, gevestigd te Hilversum, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Transport Vossink B.V., wordt per openbare online faillissementsveiling een ROBEX dubbelwandige 5000dm3 dieseltank met Piusi tankinstallatie bij opbod geveild.

Kijkdagen
Op afspraak!

Indien u het kavel op locatie te Weesp wilt bekijken dan kan dit door u voor een afspraak aan te melden per email door op de volgende link te klikken: info@dekokveilingen.nl Aanmelden kijkafspraak.

Adres: Verlengd Buitenveer 13, 1381 NB te Weesp (Nederland)

Toon en plan route
Ophaaldagen
Op afspraak en binnen 10 werkdagen na ontvangst veilingfactuur!

Ophalen van het kavel geschied op afspraak. Na ontvangst van de veilingfactuur nemen wij contact met u op voor het maken van een ophaalafspraak.
Adres: Verlengd Buitenveer 13, 1381 NB te Weesp (Nederland)

Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Kavelpagina’s en kavellijsten worden niet automatisch ververst. U dient regelmatig zelf de pagina te verversen om nieuw binnengekomen biedingen te zien en of u bent overboden.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads