Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
donderdag 23 maart 2023

Faillissementsveiling Het Amsterdamse Proeflokaal B.V.
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een restaurantbedrijf in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. K.H. van Boekel-Burg van Houthoff, gevestigd te Amsterdam, in haar hoedanigheid van curator in het faillissement van Het Amsterdamse Proeflokaal B.V., gevestigd aan Stadionplein 300, 1076 CK te Amsterdam.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild de gehele voorraad wijnen, gedistilleerd, bieren en overige dranken, divers meubilair, horeca-apparatuur, etc., betreffende onder meer:

* partijen rode, witte, brut en overige wijnen * diverse flessen gedistilleerd, o.m. rum, whiskey, tequila, etc. * partijen kratten frisdrank en bieren, fusten bier en statiegeld fusten, koolzuur gasflessen – cilinders * GRAM mobiele r.v.s. horeca vrieskasten * divers STATION 7 meubilair, o.m. Franck High dining benches, lederen zitbanken (Chesterfields), boomstam bijzettafeltjes, eetkamerstoelen, decoratieve lampen op statief, etc. * EPSON EB-5530U professionele projectoren * professionele projectorschermen, met afstandsbediening * HP laptops en mini PC’s * BARCO ClickShare presentatiesystemen * BOSCH was- en droogautomaat * ELETTROBAR korvenvaatwasmachine met tafels etc. * serviessets, partijen horeca glaswerk, bestek, etc. * SATINO BlackSatino hygiënedispensers met voorraad navullingen * EUROM terrasverwarmers * OFYR Classic Corten 100 vuurschalen * diverse overige voorraden en inventaris

Let op! Gewijzigde veilingdata. De veiling staat een week later gepland dan eerder aangekondigd.

Kijkdagen
Zaterdag 25 februari 2023 van 10:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Stadionplein 300, 1076 CK te Amsterdam (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Zaterdag 4 maart 2023 van 10:00 tot 15:00 uur CET

Adres: Stadionplein 300, 1076 CK te Amsterdam (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads