Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
maandag 29 mei 2023

Faillissementsveiling BioSpirits B.V.
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een ambachtelijke en biologische distilleerderij in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. T.J. Punt-Hauer van TP Advocatuur, gevestigd te Utrecht, in haar hoedanigheid van curator in het faillissement van BioSpirits B.V., gevestigd aan Bolderweg 52, 1332 AW te Almere.


Openbare online faillissementsveiling van een ambachtelijke en biologische distilleerderij in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. T.J. Punt-Hauer van TP Advocatuur, gevestigd te Utrecht, in haar hoedanigheid van curator in het faillissement van BioSpirits B.V., gevestigd aan Bolderweg 52, 1332 AW te Almere.

In deze faillissementsveiling wordt onder meer geveild:

* brouw- en fermentatieketels (o.m. Speidel) * iStill distilleerinstallaties * diverse emballage als vouwkarton flessendozen, lege flessen t.b.v. gin, whiskey, likeuren etc. * pallet- en legstellingen * IBC containers met Ethanol, wijnen etc., alsmede pallets met aperitiefwijnen * productiemachines voor vullen, doppen en etiketteren, o.m. Fimer Canelli, Kraft Clemens en Binli Beverage Machinery * voorraad houtpellets (big bags) t.b.v. pelletkachels * groot assortiment keukenmachines, slow juicers, etc. * diverse elektrische en benzine gereedschappen * interne transportmiddelen met BT meeloop pallettruck, MIC palletstapelaar, palletwagen en rolcontainers * voorraad productiemateriaal en gereedproduct van ‘Rich People Water Bottle’ flessen voorzien van 23karaats goudvlokken * Dr. Green kweektent, Hydroponic kweek-/irrigatieinstallaties, etc. * diverse grondstoffen als ongebrande koffie, zakken gerstegras, etc. * biertaps en koelpompen * Apple Mac mini (Late 2012) minicomputer, enige kantoorinventaris en alle overige inventaris
Kijkdagen
Zaterdag 6 mei 2023 van 10:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Bolderweg 52, 1332 AW te Almere (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Dinsdag 16 mei 2023 van 10:00 tot 14:00 uur CET

Adres: Bolderweg 52, 1332 AW te Almere (Nederland)

(Let op! Pallets en zwaar materieel kunnen enkel middels een laadklep of (meeneem)heftruck van het laaddock worden geladen)
Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads