Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
maandag 29 mei 2023

Faillissementsveiling Meden-Inmed B.V. en overige faillissementen
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van diverse ICT-apparatuur etc. uit onder meer het faillissement van Meden-Inmed B.V., een en ander in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. M.E.M. Wiebe van De Vos & Partners Advocaten, gevestigd te Amsterdam, in haar hoedanigheid van curator.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild onder meer:

* APPLE iPhone 13 smartphones * HP EliteOne 800 all-in-one computers, laptops, EliteDisplay monitoren, etc. * duo schermsteunen * DELL Latitude laptops, dockingstations, OptiPlex desktops, etc. * stapelbare draadmanden * diverse randapparatuur, netwerkswitches, etc. * pendelhanglampen met led-lampen en enige overige inventaris

Veilinggegevens
Start veiling: 27-5-2023 vanaf 14:00 uur
Sluiting 1-6-2023 vanaf 19:00 uur
Kijkdagen
Zaterdag 27 mei 2023 van 10:00 tot 12:00 uur CET

en

Donderdag 1 juni 2023 van 15:00 tot 17:00 uur CET

Adres: Ambrosiushof 61, 1216 MN te Hilversum (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Dinsdag 6 juni 2023 van 10:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Ambrosiushof 61, 1216 MN te Hilversum (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads