Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
dinsdag 30 mei 2023

Faillissementsveiling TWO-O B.V.
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

In opdracht van de weledelgestrenge heer mr. Z. Korkmaz van Houthoff, gevestigd te Amsterdam, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van interieurontwerp en -productiebedrijf TWO-O B.V., gevestigd aan Elektronstraat 21, 1014 AP te Amsterdam, wordt bij opbod geveild de gehele bedrijfsinventaris en voorraden.

In deze faillissementsveiling wordt onder meer geveild:

* ALTENDORF F 45 EvoDrive formaatcirkelzaagmachine * pallet- en legstellingen * HC CPDS16J-D1 elektrische vorkheftruck * houtvoorraden plaatmaterialen * werkbankconfiguraties met onderkasten etc. * mobiele werktafels * FESTOOL elektrische en accu gereedschappen, T-Loc sortainers, trolley, etc. * WÜRTH grijpvoorraden en materialen, voorraadrek, etc. * elektrische sta-/zittafels, mobiele kanteltafels, bureaustoelen en overig kantoormeubilair * design meubilair, stalen wandrekken, etc. * C-Touch 70” LCD Touch Monitor op verrijdbaar statief * brandblusmiddelen * LENOVO laptops, desktop computers, alsmede APPLE iMac, overige merken computers en laptops, LCD-monitoren met desktops, etc. * platentransportbokken, platenkar, palletwagen en overig intern transport * machinegereedschappen als freesboren, taps, etc. * Amsterdam Arena stoeltjes en diverse overige voorraden en inventaris

Veilinggegevens
Start veiling: 24-5-2023 vanaf 14:00 uur
Sluiting 30-5-2023 vanaf 19:00 uur
Kijkdagen
Woensdag 24 mei 2023 van 10:00 tot 12:00 uur CET
en
Dinsdag 30 mei 2023 van 15:00 tot 17:00 uur CET

Adres: Elektronstraat 21, 1014 AP te Amsterdam (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 2 juni 2023 van 10:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Elektronstraat 21, 1014 AP te Amsterdam (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
De Kok Veilingen kan bezorging van kavels tot uiterlijk 25kg voor u verzorgen tegen vastgestelde handling- en verzendtarieven. Hiervoor kunt u contact opnemen per e-mail via info@dekokveilingen.nl

Voor kavels met een totaalgewicht boven 25kg kunt u contact opnemen met onze transportpartner GDS Transport, of een transporteur naar uw eigen keuze.

Logo GDS Transport

GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads