Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
woensdag 27 september 2023

Faillissementsveiling TSOBT B.V. hodn The Shop of Beautiful Things
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een winkel voor exclusieve meubels en verlichting in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. Z. Korkmaz van Houthoff, gevestigd te Amsterdam, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van TSOBT B.V., handelend onder de naam The Shop of Beautiful Things, gevestigd aan Overtoom 429-H, 1054 KE te Amsterdam.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild de gehele exclusieve collectie van interieur objecten, kunstwerken, meubels, verlichting etc., betreffende onder meer:

* Milla & Milli meubels * AGO verlichting * Dare Studio meubels * HIND RABII verlichting * MARINOMAZA meubels * KÖRN verlichting * @Aroma verkoopvoorraad essentiële aroma oliën en verstuivers * BEATRIX ONG exclusieve 15 Box Shoe Tree (collector’s exemplaar) * Eigengijs meubels * APPLE MacBook Pro laptops, iMac 27-inch, iPad Pro en overige apparatuur * ROCKET ESPRESSO Appartamento koffiemachine, Mignon bonenmaler en toebehoren * diverse overige designstudio huisdecoraties, accessoires en overige (winkel)inventaris als draadloze bonprinters, kaartlezers, etc.

Kijkdagen
Zaterdag 22 juli 2023 van 10:00 tot 13:00 uur CET

Adres: Overtoom 429-H, 1054 KE te Amsterdam (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Vrijdag 28 juli 2023 van 16:00 tot 20:00 uur CET

Adres: Overtoom 429-H, 1054 KE te Amsterdam (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl