Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
dinsdag 5 december 2023

Faillissementsveiling Synerg-e B.V.
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een softwarebedrijf in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. H.C. Vroege van Beks & Beks Advocaten, gevestigd te Hilversum, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Synerg-e B.V., alsmede in de faillissementen van de aan haar gelieerde vennootschappen, gevestigd aan Bramenberg 14-A, 3755 BZ te Eemnes.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild de gehele bedrijfsinventaris en voertuig, betreffende onder meer:

* LAND ROVER Range Rover Sport 2.7 TdV6 HSE SUV personenauto * SAMSUNG, LG, etc. lcd-televisies en beeldschermen * LENOVO, HP, ACER, etc. computers, servers, etc. * ACER ChromeBox minicomputers * diverse netwerkswitches, routers, NAS-apparatuur * hoekbank en overig meubilair, Ikea vakkenkasten, bureaustoelen * CISCO VOIP telefoonapparatuur * keukenapparatuur, koffiemachine en overige inventaris
Kijkdagen
Zaterdag 21 oktober 2023 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Bramenberg 14-A, 3755 BZ te Eemnes (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Zaterdag 28 oktober 2023 van 10:00 tot 14:00 uur CET

Adres: Bramenberg 14-A, 3755 BZ te Eemnes (Nederland)

Let op! De bedrijfsruimte bevindt zich op de tweede verdieping. Er is géén lift in het gebouw.
Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads