Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
dinsdag 5 december 2023

Openbare veiling inzake vereffening nalatenschap (Amersfoort)
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online veiling in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe mr. T.J. Punt-Hauer van TP Advocatuur, gevestigd te Utrecht, in haar hoedanigheid van vereffenaar in een nalatenschap te Amersfoort.

In deze openbare veiling wordt bij opbod en in 1 enkel kavel geveild de gehele inventaris uit deze nalatenschap, betreffende onder meer:

* marktpartijen La Femme Beauty nagellak, eau de toilette sprays, etc. * Philips lcd-televisie * meubilair, w.o. hoekbank met bijpassend fauteuil, eettafel inclusief eetkamerstoelen, eenpersoonsbed, bureau met bureaustoel en enig overig meubilair * Lenovo laptop * diverse kleine apparaten, w.o. friteuse, papiervernietiger, printer, computer met lcd-monitor, etc. * K&M Holland fustenkoeler * marktbenodigdheden, w.o. easyup partytent, marktzeilen, pinapparaat, etc. * diverse leesboeken * keukenapparatuur, gasfornuis met oven, koffiezetapparaat * kinderfiets, legstellingen en overige inventaris
Kijkdagen
Uitsluitend op afspraak (Dinsdagen vanaf 13:00 uur; Woensdagen van 12:00 uur tot 14:00 uur)
Adres: Valkenhorst 3815 CD te Amersfoort (Nederland)

(Let op! De inventaris bevindt zich grotendeels in twee kamers van de woning op de 5e verdieping en kleindeels op de begane grond in een berging. Er is een lift in het gebouw)

De 39 kavelfoto’s zijn tevens te bekijken en te downloaden via de volgende link: https://bit.ly/460JXXA
Toon en plan route
Ophaaldagen
Binnen 14 dagen ná facturatie (Op afspraak; Na facturatie wordt contact opgenomen met de koper om een afspraak in te plannen; Voorkeur is dinsdag of weekeinde na 12:00 uur)

Adres: Valkenhorst 3815 CD te Amersfoort (Nederland)

(Let op! De inventaris bevindt zich grotendeels in twee kamers van de woning op de 5e verdieping en kleindeels op de begane grond in een berging. Er is een lift in het gebouw)

Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Logo GDS Transport
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels kunt u contact opnemen met ons of direct met onze transportpartner
GDS Transport - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu

Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl