Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zaterdag 15 juni 2024

Faillissementsveiling E-WIZZ B.V. en Sun Tank B.V. te Zutphen
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van een productiebedrijf van kunststof bouwelementen in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. J.C.A. Herstel van JPR Advocaten, gevestigd te Doetinchem, in zijn hoedanigheid van curator in de faillissementen van E-WIZZ B.V. en Sun Tank B.V., beide gevestigd aan Litauensestraat 5, 7202 CN te Zutphen.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild de machines, installaties, gereedschappen, voorraden glasvezel / glasmatten, etc., betreffende onder meer:

* HENAN SITONG PRECISION MOULDS CO. 40T FRP Pultrusion Machine * diverse machine-installaties, testopstellingen, machine-onderdelen, etc. * stalen rollenbaanopstellingen * JUNGHEINRICH ERE elektrische pallettruck, ELCAR LTE5225HS elektrische zijlader heftruck en overig intern transport * MICHELIN MCX 988 Silent Piston persluchtinstallatie * TAWI VacuEasyLift VM 230 vacuĆ¼mzuiger met kraanloopbaan * diverse lekbakken met roosters, chemiedepot buitencontainer met lekbak, HILTRA Big Saver brandcompartiment opslagkast * vatmeng- en (Dopag) lijmpompinstallaties * divers werkplaatsmeubilair, gereedschapswagen, materiaalkasten, elektrische-/accu-/tuin-gereedschappen, etc. * ATLAS COPCO 2000 ltr. opslagketels * kantoor- en kantinemeubilair, apparatuur, computers, LCD touchscreen presentatiescherm en overige inventaris

Kijkdagen
Vrijdag 16 februari 2024 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Litauensestraat 5, 7202 CN te Zutphen (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Maandag 26 februari 2024 van 10:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Litauensestraat 5, 7202 CN te Zutphen (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels verzoeken wij u contact op te nemen met een transporteur naar eigen keuze of met onze transportpartner

GDS Transport (Global Different Service B.V.) - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu
Logo GDS Transport


Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads