Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zaterdag 20 juli 2024

Veiling faillissementsgoederen Two Chefs Zuid B.V. en Nu Techniek
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van ICT-apparatuur in opdracht van de weledelgestrenge vrouwe W.P. Verberne van De Vos & Partners Advocaten, gevestigd te Amsterdam, in haar hoedanigheid van curator in het faillissement van Two Chefs Zuid B.V., was gevestigd aan Stadionplein 103, 1076 CK te Amsterdam, alsmede in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. F.S. van Opstal van Windt Le Grand Leeuwenburgh Advocaten, gevestigd te Rotterdam, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Nu Techniek, was gevestigd aan Koddeweg 12, 3194 DH te Hoogvliet Rotterdam.
(Veiling af locatie Litauensestraat 5, 7202 CN te Zutphen)

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild:

* APPLE iPad Air en mini tablets, iPhone 14 Pro (Max) en 6s smartphones * PAX (CCV Compact) A77 mobiele pinautomaten

Kijkdagen
Vrijdag 16 februari 2024 van 10:00 tot 12:00 uur CET

Adres: Litauensestraat 5, 7202 CN te Zutphen (Nederland)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Maandag 26 februari 2024 van 10:00 tot 16:00 uur CET

Adres: Litauensestraat 5, 7202 CN te Zutphen (Nederland)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels verzoeken wij u contact op te nemen met een transporteur naar eigen keuze of met onze transportpartner

GDS Transport (Global Different Service B.V.) - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu
Logo GDS Transport


Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads