Home / Veilingen
U bent niet ingelogd

> Inloggen

Heeft u nog geen acccount bij De Kok Veilingen?

> Registreren
zaterdag 20 juli 2024

Faillissementsveiling De tuinmeubelen BV te Naarden
Overzicht
promo1 promo2 promo3 promo4

Openbare online faillissementsveiling van inventaris en voorraden van een tuinmeubelwinkel in opdracht van de weledelgestrenge heer mr. H.C. Vroege van Beks & Beks Advocaten, gevestigd te Hilversum, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van De Tuinmeubelen B.V., tevens h.o.d.n. Loungeset.nl, was gevestigd aan Amsterdamsestraatweg 7B te Naarden.

In deze faillissementsveiling wordt bij opbod geveild diverse winkelinventaris, tuinmeubilair, parasols, vuurtafels, partijen tuinmeubelhoezen, etc., betreffende onder meer:

* COSI vuurtafels, gaslantaarns, inbouwhaarden en accessoires * PLATINUM (zweef)parasols, granieten parasolvoeten en partijen voorraad hoezen * APPLE mini mac en MacBook computers, LG lcd-monitoren, Pax A77 mobiele pinautomaten * NESLING schaduwdoeken en rolgordijnen met accessoires * JURA WE8 professionele koffiemachine * tuinboxen voor afvalcontainers, tuinkussens, etc., diverse overige voorraden en inventaris

Kijkdagen
Zaterdag 23 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur CET
en
Dinsdag 2 april 2024 van 10:00 tot 12:00 uur CET
(Tweede kijkgelegenheid uitsluitend na aanmelding uiterlijk donderdag 28 maart 2024 vooraf per e-mail via info@dekokveilingen.nl.

Adres: Amsterdamsestraatweg 43, 1411 AX te Naarden (Nederland)
(Entree via Energiestraat 36, 1411 AT te Naarden, 1e verdieping, er is géén lift in het gebouw aanwezig!; Een klein deel van de kavels bevindt zich in de kelderverdieping van het bedrijfsgebouw)


Toon en plan route
Ophaaldagen
Zaterdag 6 april 2024 van 10:00 tot 14:00 uur CET

Adres: Amsterdamsestraatweg 43, 1411 AX te Naarden (Nederland)
(Entree via Energiestraat 36, 1411 AT te Naarden, 1e verdieping, er is géén lift in het gebouw aanwezig!; Een klein deel van de kavels bevindt zich in de kelderverdieping van het bedrijfsgebouw)


Toon en plan route
Toelichting
Notarieel veilingtoezicht
Logo Notea Mijn Notaris
Alle biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van Notaris mr. S.V. Viveen of haar waarnemer van Notariskantoor Notea (www.notea.nl) te Hilversum, zowel tijdens de veiling als bij de sluiting.

Biedingen en herroepingsrecht
Let op! Biedingen op de online veilingen bij De Kok Veilingen zijn bindend! Lees hiervoor altijd goed de voorwaarden door. Er wordt u altijd door middel van een of meerdere kijkdagen de gelegenheid gegeven om de aangeboden kavels persoonlijk te (laten) inspecteren.
U wordt nadrukkelijk geadviseerd van kijkdag(en) gebruik te maken!

Let op! Kavels gekocht in een faillissementsveiling of openbare online veiling met kijkdag(en) kunnen niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht worden geretourneerd!

Let op! Mocht er in de laatste vijf minuten voor de sluitingstijd alsnog op een kavel een bod worden uitgebracht, dan wordt de sluitingstijd telkens met vijf minuten verlengd, tot het moment dat er geen biedingen meer worden uitgebracht.

Let op! Indien er combinaties van meerdere kavels tezamen worden toegepast, worden eerst alle kavels afzonderlijk aangeboden. Na sluiting van het laatste kavel in de combinatie, opent zich de combinatiekavel. Het openingsbod van de combinatie is het totaalbedrag van hoogste biedingen op de individuele kavels met een verhoging van 10%. Mocht op de combinatie worden geboden en worden gegund, dan komen alle individueel gedane biedingen op de kavels in die combinatie te vervallen.

Bezorging van uw kavels
Voor het bezorgen van de door u aangekochte goederen/kavels verzoeken wij u contact op te nemen met een transporteur naar eigen keuze of met onze transportpartner

GDS Transport (Global Different Service B.V.) - Contact per E-mail : info@gdstransport.eu
Logo GDS Transport


Bedrijf dat deze veiling organiseert

DE KOK VEILINGEN
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum (Nederland)
E-mail : info@dekokveilingen.nl
Web : www.dekokveilingen.nl
Downloads